Radio Pirat Romania s-a intors in cea mai buna forma.

Bine ati revenit pe site-ul oficial Radio Pirat Romania. Acesta este primul nostru articol de pe acest website nou nout.

Fiind primul articol, vreau sa va prezint care sunt noutatile cu privire la postul de radio dar in special al website-ului. Ne-am gandit, le-am pus pe hartie si a iesit ceea ce vedeti, un site nu prea plin, cat se poate de clean si cat se poate de responsive. Pe vremuri se purtau zece mii de bannere, imagini care ingreunau website-ul, o suta de link-uri si asa mai departe.

Acum nu mai sunt „vremuri” asa ca suntem in pas cu moda. Site-ul web este responsive si prietenos cu toate device-urile si toate versiunile de browser , in special Google Chrome.

Ce poti gasi pe site ?

Partea statica ramane asa cum o vedeti, probabil se vor face mici ajustari ale tematicii. Pe blog se vor scrie articole, din „din joi in pasti” iar prima pagina este cea care trebuie sa fure privirile.

Pe prima pagina se gasesc informatii despre cum poti asculta postul de radio dar si cateva informatii despre noi. In acest moment lucram la script-ul pentru dedicatii live (o sa fie ceva unique) si sper sa iasa asa cum am planuit.

Nu mai suntem pe vremurile apuse cand la putere era Yahoo Messenger. Acum trebuie sa fim in pas cu moda si sa folosim Whatsapp, Facebook si ce mai se cere. S-au facut ceva investitii in aparatura, placa de sunet, mixer, un Dj controller de la Pionner si asa mai departe :D.

Suntem inca la inceput, dupa o lunga perioada in care nu s-a mai emis ne-am intors si trebuie sa o luam de la zero, la propriu.

Apropo, ai auzit cum se simt 320kbps ? Asculta aici

Cam atat cu primul articol, in curand va voi scrie si povestea noastra, de unde a pornit totul dar si alte articole.

PA.

Categorii: Anunturi

0 comentarii

Lasă un răspuns

Statistici T5 radio online: dance, populara, manele...
Sari la bara de unelte