Andi Vasluianu Militează Pentru Redeschiderea școlilor La 14 Septembrie. „E Foarte Aiurea Să Vezi Cum Copilul Tău Ar Vrea Să Meargă La școală și Stă Pe Tabletă” | Entertainment, Monden | Libertatea

Andi Vasluianu militează pentru redeschiderea școlilor la 14 septembrie. „E foarte aiurea să vezi cum copilul tău ar vrea să meargă la școală și stă pe tabletă”

Pe perioada stării de urgență, dar și imediat după, Andi Vasluianu a fost extrem de încântat de faptul că poate petrece mai mult timp cu familia lui. Având o relație extrem de apropiată cu copiii lui, aceste luni în care nu a mai fost implicat în foarte multe proiecte profesionale, Andi a recuperat tot timpul pierdut. Singurul lucru care l-a deranjat în această perioadă și speră ca din toamnă să se remedieze cumva situația, este că a trebuit să facă școală online cu fiica lui. Dat fiind faptul că locuiesc într-o casă cu o curte mare, actorul și soția lui au încercat să-și țină copiii cât mai departe de gadgeturi și să îi învețe să se bucure de natură, de jocurile copilăriei. Nu au avut opțiune atunci când Maia a trebuit să-și facă lecțiile, așa că s-au văzut nevoiți să o lase pe tabletă sau la laptop.

Andi Vasluianu militează pentru redeschiderea școlilor la 14 septembrie. „E foarte aiurea să vezi cum copilul tău ar vrea să meargă la școală și stă pe tabletă”

„Singura chestie obositoare pentru mine și bănuiesc că și pentru copii este lucratul de acasă. Când ai copil este foarte aiurea să-l vezi că ar vrea să meargă la școală și în schimb stă pe tabletă sau un alt gadget. O văd pe fiica mea cum îi pică toată energia în foarte scurt timp. Orice s-ar zice, toată nebunia asta cu „ecranele” în mână toată ziua ne face cu capul. Văd asta la fiica mea. Copiii oricum nu sunt în stare să se concentreze. Nici noi, ca maturi, nu suntem, darămite ei”, a povestit Andi Vasluianu,

care speră ca luna viitoare lucrurile să intre pe un făgaș normal, să se găsească soluții, astfel încât copiii să poate reîncepe școala în cele mai sigure condiții, dar și părinții să-și reia activitățile.

Citeşte şi:

Detalii din căsnicia lui Andi Vasluianu. De ce s-a căsătorit cu Laura, după venirea primului copil

Andi Vasluianu este dezinvolt pe micul ecran, dar timid în viața de zi cu zi. “Sunt timid, dar mă tratez”

Andi Vasluianu joacă în serial profesorul pe care și l-ar fi dorit el la catedră, în liceuUrmărește cel mai nou VIDEO

error: Nu ai voie sa copiezi !