Gestul Făcut De Soția Lui Răzvan Fodor, Cu Ocazia Aniversării A 10 Ani De Căsnicie. „Prima Persoană Care Ne-a Văzut S-a Uitat La Noi Cu Milă” | Entertainment, Monden | Libertatea

„Nici prin cap nu mi-a trecut să las aniversarea de 10 ani a căsniciei noastre să treacă, iar noi să fim la sute de kilometri distanță unul de altul.

(..) Nu vă gândiți că dau iama peste om pe unde merge și el cu treabă, doar că de data asta, nu pot să las o aniversare foarte importantă pentru noi să treacă iar noi să fim separați.

Gestul făcut de soția lui Răzvan Fodor, cu ocazia aniversării a 10 ani de căsnicie. „Prima persoană care ne-a văzut s-a uitat la noi cu milă”

Pe 4 septembrie, împlinim 10 ani de la cununia religioasă,
și am auzit că trebuie să ne facem cadouri cu ocazia asta (..) Imediat ce
planul a încolțit în căpșorul meu, l-am și pus în aplicare, așa că într-o
dimineață, iată-ne cu bagajele făcute și cu o droaie de fluturi în stomac.

Drumul era lung până la tati, dar noi ne-am înarmat cu energie, iubire și multe gustărele.

 Iată-ne, deci, în fața porții locației unde are Fodor treabă. Prima persoană care ne-a văzut, s-a uitat la noi cu milă. Arătam ca și cum am fi venit după pensia alimentară.

Fodorică, în schimb, s-a topit. Și ne-a topit și pe noi.
Îmbrățișări și pupături de parcă am fi fost la sute de kilometri unii de alții
până atunci.

Ee, și acum, dacă tot am ajuns, m-am instalat binișor aici și m-am apucat de treabă: i-am reașezat lucrurile în dulap, ca să nu le mai găsească unde le-a pus și să simtă că a venit nevastă-sa. 

Ad placeholder

Cred că mă apuc și de niște sarmale, să vadă omu că nu au trecut 10 ani pe lângă mine fără să învăț nimic”, a scris Irina Fodor pe blog.

Citeşte şi:

De ce se montează panouri de plexiglas în şcoli, dacă toţii elevii poartă măşti? Medicii ne explică în ce condiţii sunt utile separatoarele

Actorul George Piștereanu a câștigat primii bani într-o vacanță de vară, pe vremea când era elev. ”Am debarasat mesele la un restaurant”

Mario Fresh, de urgență la spital. Ce a pățit iubitul fiicei Andreei EscaUrmărește cel mai nou VIDEO

error: Nu ai voie sa copiezi !